5 steder du skal ud at opleve i ferien

Efterårsferien er en god anledning til at komme ud af byen og se, hvad den danske natur har at byde på. Sjælland har en masse skønne naturområder, der er værd at besøge. Det er også en god måde at få hele familien med på tur, da der er noget at se på for både store og små. Vi giver her vores 5 bud på, hvilke steder du skal køre hen på Sjælland for, at opleve den flotte danske natur.

Møns Klint
De hvide kridtklinter på Sjællands sydkyst er et besøg værd. UNESCO har udnævnt det unikke område på Møn til Danmarks første biosfæreområde. Her er et unikt natur og dyreliv. Det er et område, hvor der er en masse oplevelser for hele familien. Tag for eksempel op på toppen af Møns Klint, hvor du står 128 meter over havet. Eller oplev Møns Klint fra trætoppene i svævebane og klatretræer.

Stevns Klint
På UNESCO’s verdensarvsliste ligger Stevns Klint, som du finder en times kørsel fra København. Du kan gå et stykke af kystruten og se den flotte natur. Du kan gøre et stop ved forskellige udsigtspunkter, og se ud over vandet fra de 40 meter høje klinter. Du kan også gøre et stop ved byen Højerup, hvor der ligger en flot unggotisk kirke fra omkring 1250-tallet.

Troldeskoven
De krogede og snørklede træer giver skoven et eventyrligt udtryk. Skoven har været fredet i mere end 100 år, og er en del af Nationalpark Kogernes Nordsjælland. Troldeskoven er en fyrreskov, hvor de ældste fyrretræer stammer fra 1700-tallet. Skoven kan du finde mellem Tisvilde og Liseleje i Nordsjælland.

Skovtårnet
Skovtårnet er et 45 meter højt udsigtspunkt i Gisselfeld Klosters Skov, der en del Camp Adventure’s aktivitetspark. Det er et flot udsigtspunkt, designet af arkitektfirmaet Effekt. Herfra får du en 360 grader udsigt ud over det store skovområde. Derudover byder Camp Adventure på klatring i træerne, så der er oplevelser for hele familien i flere højder.

Rusland på Sjælland
Rusland er ikke kun et land. På Sjælland er Rusland også navnet på et skønt og fredet naturområde i Nordsjælland. Rusland er et område med hede og små skove ved Dronningmølle. Her kan du komme ud og opleve den dejlige danske natur. Tag på vandreture og opdag det særlige plante- og dyreliv som området har at byde på.

Mangler du en bil, så du kan komme hurtigt ud af byen og opleve naturen, så tøv ikke med at booke en bil på sixt.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s