På tur i efterårsferien: Oplev Danmark fra en Nissan Qashqai

Skal du have familien med på tur i efterårsferien? Om lidt er det skolernes efterårsferie. For mange betyder det tid med familien, og grundet omstændighederne med Covid-19 er der mange, der holder efterårsferie i Danmark.

Nissan Qashqai manøvres let ved parkering.

Når du kører med familien ud for at opleve Danmark, er det vigtigt at sidde godt til de mange kilometer. Det er også vigtigt at have et godt udsyn, så alle får den gode udsigt med.

Danskerne er vilde med SUV og det er en god model at opleve Danmark i. Den mellemstore SUV fra Nissan Qashqai er en model, der giver et godt udsyn, og giver din familie muligheden for at opleve Danmark i en dynamisk bil.

Vi giver dig 5 gode grunde til at du skal opleve Danmark i Nissan Qashqai:

 1. Det hemmelige spot
  Det rummelig bagagerum gemmer på et hemmeligt spot. Under pladegulvet i bagagerummet kan du lægge mindre tasker, kamera og andet, mens du ovenpå kan lægge jeres større tasker og kufferter.
 2. Lad dig ikke skræmme
  Nissan Qashqai er en smal SUV. Det betyder at den ikke er skræmmende bred på vejene, som andre SUV kan virke.
 3.  Smarte teknologier
  Det er en bil spækket med gode teknologier, der er lette at navigere i. Du får blandt andet stemmestyring, så du ikke skal bekymre dig om at slippe rattet. Du kan også koble din mobil til via app og sende din rejse til bilen inden du kører afsted.
 4. Hjælp til at parkere
  Blandt de intelligente køreteknologier er der hjælp til parkering, og til at du kan manøvre bilen ind på små pladser. Derudover opfatter den også aktivitet omkring bilen, så du kan håndtere uventede situationer.
 5. Bliv set
  Nissan Qashqai har et flot design, der giver opmærksomhed. Den har en flot v-formet kølergrill og giver et sofistikeret, dynamisk og sporty udtryk.

Nissan Qashqai blev den mest solgte bil i 2019. Så hvis du ikke har prøvet den, er efterårsferien en god mulighed for at gøre det i.

Med Sixt Mini Lease kan du frem til den 31. oktober booke din Nissan Qashqai. Bare følg linket: https://mini-lease.dk/biler/ifar/nissan-qashqai

Skal du kun bruge den i din efterårsferie, kan du også booke den på sixt.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s