Gør en lang køretur til en komfortabel tur

Weekendtur eller efterårsferie kan begge byde på kør-selv-ferie eller familiebesøg. Det kan betyde en lang køretur, og en lang køretur kan være trættende, men det behøver den ikke være. Gør din køretur sjov og komfortabel med nogle nemme tips.

BMW 320d, 3-serie

Ferien eller den lange køreture kan nemt trække tænder ud, når ungerne på bagsædet bliver urolige eller man skal holde i kø eller køre langt ud af lige strækninger. Der skal dog ikke meget til at blive klar, så du får en sjov og komfortabel tur. Derfor giver vi dig et par fifs, der gør din lange køretur god.

1. Skrål med
Vi kan ikke høre dig. Lav en god playliste med dine yndlingshits og skrål med. Det er kun dem der sidder i bilen, der kan høre dig, og er I flere i bilen er det oplagt at lave en sang-quiz. Tiden går hurtigere med en god sangquiz.

Tager du turen alene, skal du ikke lægge bånd på dig selv, men giv den gas med alle de sange, som dine venner ikke må vide, at du godt kan lide.

Skal playlisten handle biler og køreture, så sæt disse 3 sange på din playliste:

  • Mustang Sally – Wilson Pickett
  • Baby you can drive my car – The Beatles
  • Route 66 – John Meyer

2. Vær med på en lytter
Du kan også hvile sangstemmen og lytte til en god playliste eller podcast. Der er masse af gode podcast, der kan underholde dig i flere timer. Er du til true crime, satire eller samfundsdebatterende podcast? Du finder en masse forskellige inde på diverse podcast-udbydere.

3. Komfortable klæder
En lang køretur er ikke rar, hvis linningen i bukserne strammer eller din trøje klør. Så glem habitten eller den fine kjole. Træk i stedet i et par behagelige bukser, nederdel eller shorts og en t-shirt.

Med flere i bilen, kan man ikke altid være enig om indeklimaet. Derfor er det en god idé at medbringe en trøje. Sidder du i førersædet er det praktisk at have en trøje på med lukning foran, så du hurtigt kan åbne og lukke den efter behov.

Husk også praktisk fodtøj. Vælg for eksempel et par gode kondisko, hvor du har en god føling med pedalerne.

4. Snack-tid
Det er altid godt med snacks på køreturen, når der er brug for et ekstra boost. Forbered dine snacks, så du ikke kommer til at sidde og fumle med at åbne og lukke poser under kørsel. Forbered for eksempel et par gulerods- og agurkestave, eller en vingummiposer. Benyt også din kopholder og tag vand, kaffe eller andet med til turen. Benyt en flaske uden skruelåg, så du ikke skal fumle med det undervejs.

5. Træk noget frisk luft
Køre i god tid, så du er forberedt på det uforudsigelige, såsom køer og dårligt vejr. På en lang køretur kan det også være rigtig godt at tage nogle pauser undervejs. Stræk benene, stræk ryggen og træk noget frisk luft.

Vigtigst af alt – nyd turen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s