Er du på udkig efter en bil til en kort periode?

Der har længe været snak omkring stigning af bilafgifterne. Usikkerhed omkring bilafgifterne gør også forbrugerne usikre. Usikkerheden går på om det er tiden til at købe en bil og i så fald, hvilken type bil det bedst kan betale sig at købe, eller skal du lease i en kortere periode.

Mandag d. 7. september præsenterede Elbilkommissionen forskellige scenarier for forholdet af antal elbiler på vejene i 2030 og ekstraomkostninger på diesel- og benzinbiler. Der blev også snakket om en generel vejafgift på 1.000 kr. (Kilde: dr.dk)

Klimarådet, der rådgiver regeringen, er uenig i Elbilkommissionens forslag og forhandlingerne fortsætter. Denne usikkerhed gør, at vi stadig ikke ved, hvordan det ser ud om bare et halvt år. Så står du og mangler en bil, forstår vi din usikkerhed om et kommende bilkøb.

Ændringer skaber usikkerhed
Køber du eller har du en bil, kan du risikere, at den er meget mindre værd om et halvt år på grund af afgifterne. Derfor er spørgsmålet, om du skal vente med at købe eller sælge. Afgifterne betyder, at der også kan komme ændringer på brugtbilsmarkedet, som påvirker dig, der vil sælge.

Til dig der vil købe, tænker du sikkert også på, hvilken bil du skal købe, og hvilket behov det skal dække for dig og din transport. Det kan være, at du endnu ikke har prøvet at køre i en elbil og vil afprøve det. Du tænker måske mere på pladsen og leder efter en stationcar til hele familien. Eller er det en sportsvogn, du kan cruise rundt i på landevejene, som du søger?

Vigtigst af alt – du står og mangler en bil! Derfor er usikkerheden omkring afgifterne ikke noget, du vil bekymre dig om nu.

Enkelheden ved at mini-lease
Ved Sixt anbefaler vi, at du afprøver vores mini-lease. Med mini-lease har du en fast aftale om en bil de næste par måneder, og du har service, forsikring, grøn ejerudgift og vejhjælp med i den månedlige ydelse. Det er billeje i en kortere periode.

Mini-lease er en fleksibel løsning, hvor du kan eje en bil fra 2-12 måneder. Fordelen ved en kortere leasing periode, er at du ikke mister værdi på din bil. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om, at din bils værdi falder i den periode, du har den. Desuden har du tid til at finde ud af, hvilken type bil du skal have. Afprøv f.eks. en stationcar i et par måneder og skift over til en SUV, hvis du vil lidt op i højden.

Mini-lease giver dig tid til at afprøve forskellige modeller og brændstoftyper, så du er sikker i din sag, når du tager skridtet videre til at investere i en bil.

3 stærke fordele ved at mini-lease

  • Du får en kortere leje, så du ikke mister større værdi på din bil
  • Du kan skifte din bil efter behov
  • Du har tid til bestemme, hvilken bil du skal investere i på sigt

Se flere fordele ved at mini-lease på vores hjemmeside: https://mini-lease.dk/hvad-er-sixt-mini-lease

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s