BMW 5-serie Touring: Tysk luksusflyder

Passer BMW 5-serien ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Ultimative luksusflyder? Ja – det er BMW 5-serien et godt bud på. Bilen er en ægte champ inden for sin klasse. Spækket med alt det udstyr, du har brug for, på dine rejser og køreture. Udstyret med den mest moderne teknik, der sikre den størst mulige funktionalitet samt en kant af sport. BMW 5-serien er en alsidig allrounder, hvor du har plads til at alle typer aktiviteter. Bilen sikre massere køreglade og et helt nyt niveau af familiebil og businessbil.  

Med forførende linjer er BMW’en stilsikker og samtidig en uovertruffen atlet. Balancen mellem æstetik og smidighed fanger straks dit blik – for her er hver detalje, et bevis på høj præcision og eksklusivitet på det højeste niveau. Alt udstyret i bilen er præget af, at sikre den optimale komfort samt funktionalitet. Her har du ikke brug for at tilpasse din planer til bilen – bilen er tilpasset til alle dine behov. Gennem BMW’s utallige Digital Services og køreassistentsystemer i BMW 5-serien, er du garanteret en problemfri opkobling med resten af verden. Bilens systemer sikre en intuitiv betjening hvor komfort og sikkerhed, er med til at styrke den størst mulige produktivitet. 5-serien er derfor fremtidens køreglæde. Med den kompakte motorkraft og innovative letvægtskonstruktion, der sammen med aerodynamisk effektivitet og intelligente teknikker, samlet udgør én dynamisk enhed er bilen alle opgaver voksen. 

Passer BMW 5-serien ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Brug for simpel betjening og høj komfort? Ved hjælp af BMW’s betjeningsmuligheder kan du nemt fylde bagerummet yderst bekvemt. Bagagerummets volumen, kan hvis behovet er der, udvides fra 570 til 1.700 liter. Rimelig imponerende! Så uanset om det er en kort hyggetur, en lang forretningsrejse eller sommerferien, vil du på alle måder blive begejstret af fleksibiliteten og køredynamikken, der supplerer hinanden eminent. 

“Sporty køreegenskaber, usædvanlig komfort samt konceptet med størst mulig funktionalitet og førerassistance gør BMW 5-serie Touring til en førsteklasses allrounder til arbejdslivet og hverdagen.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
– Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.

Alt i alt er 5-serien en førsteklasses allrounder, hvad enten du skal bruge en bil til business eller som familiebil. Med de sporty køreegenskaber kombineret med komforten, er du her sikret bilen der passer til arbejdslivet og hverdagen. ⠀⠀⠀

Passer BMW 5-serien ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s